Meillä teitä palvelee osaava ja kokenut henkilökunta

Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat!

Sirpa Heikkinen

SIRPA on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1997. Tämän jälkeen hän opiskeli Jyväskylän yliopistossa liikuntalääketiedettä pääaineenaan ja gerontologiaa siinä sivussa. Sirpa on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja hänellä on pitkä kokemus eri-ikäisten urheilijoiden ja kuntoilijoiden vammojen hoidosta ja kuntoutuksesta. Nuorten urheilijoiden rasitusvammojen ehkäisy ja hoito ovat tulleet hyvin tutuksi. Myös vaikean kroonisen kivun hoito kiinnostaa ja siihen Sirpa on perehtynyt yhä lisää . Tules ongelmiin, kinesioteippaukseen, ja neurologiseen kuntoutukseen liittyen Sirpa onkin käynyt monenmoista kurssia ja koulutusta, erityisesti alaraajojen sekä selän ongelmat kiinnostavat. Lisäksi Sirpa on lymfaterapeutti, akupunktiohoitaja ja kokojan lisää opiskeleva Pilatesohjaaja.

Anneli Puurunen

ANNELI on valmistunut kuntohoitajaksi vuonna 1990 ja on työikäisten ja vanhusten kuntoutukseen erikoistunut ammattilainen monenlaisten tuki-ja liikuntaelinongelmien hoidossa. Anneli on myös dipl.vyöhyketerapeutti ja mm. intialainen päänhieronta sujuu varmoin ottein.

Saara Penttilä

SAARA on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2009. Hänellä on monipuolista kokemusta erilaisten asiakasryhmien ja eri ikäisten kuntoutuksesta. Lisäkoulutuksina mm selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon kurssi, aikuisneurologian erityiskoulutus sekä lihaskalvohierontakoulutus. Jatkuvan ammattitaidon kehittämiseksi Saara opiskelee myös terveystieteitä Oulun yliopistossa. Tällä hetkellä Saara on opintovapaalla.

Reetta Kauppi

REETTA on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2010. Reetalla on itsellään monipuolinen urheilutausta josta hän myös ammentaa ideoita työhönsä. Reetta hoitaa meillä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden lisäksi geriatrista kuntoutusta, tules ongelmia ja tekee myös akupunktiota. Lisäkoulutuksina mm selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon kurssi, kinesioteippauskursseja sekä faskiakäsittelykurssi.

Susanna Hintsala

SUSANNA on monipuolinen hyvinvointialan ammattilainen. Hän on koulutukseltaan fysioterapeutti, hieroja ja personal trainer. Susanna tekee fysioterapian lisäksi klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa, personal training-ohjauksia ja intialaista päähierontaa. Lisäkoulutuksina mm. rinta- ja lannerangan tutkimisen ja hoidon kurssi, kinesioteippauskurssi sekä faskiakäsittelykurssi.

Niina Matturi

NIINA on naprapaatti, hieroja ja personal trainer. Naprapaatit osaavat hoitaa vaikka mitä, esim jos ongelmana on toistuvat päänsäryt, kipu, jäykkyys, puutuminen ja liikuntavammat. Oireita voi olla missä tahansa tuki- ja liikuntaelimistön alueella kuten niskassa, hartiaseudulla, lapojen alueella, alaselässä, olkapäässä, ranteessa, kämmenessä, lonkassa, polvessa tai nilkassa. Myös rangan alueen lukot Niina osaa aukoa hellävaraisesti. Niina toimii itsenäisenä ammatinharjoittajina tiloissamme, soitelkaa siis suoraan Niinalle jos haluatte varata aikaa :) Niinan numero on 0442089803