Tutustu monipuolisiin palveluihimme

Meillä on käytössä Kelan suorakorvausmenetelmä. Kela korvaa esim 8 euroa tunnin fysioterapiasta, näistä voit kysyä meiltä lisää. Kotikäynnillä korvaus on suurempi.

PALVELUMME

Fysioterapia (myös fysioterapian asiantuntijapalvelut ja lausunnot)

Tarjoamme fysioterapiaa lääkärin lähetteellä ja ilman lähetettä vauvasta vaariin. Yhdistelemällä monia eri fysioterapian keinoja saadaan tutkitusti paras hoitotulos. Leikkausten jälkeinen kuntoutus ja tapaturmien jälkitilan fysioterapia on meille arkipäivää. Kehon luonnollista paranemisnopeutta kunnioittaen autamme saamaan asiakkaan mahdollisimman hyvään ellei jopa parempaan kuntoon kuin ennen fysioterapiaa. Annetaan keholle parhaat mahdolliset olosuhteet parantua niin päästään parhaaseen hoitotulokseen. Emme käytä uskomushoitoja vaan hoitomenetelmämme perustuvat viimeisimpään tutkittuun tietoon, pitkään kokemukseen erilaisten vaivojen kuntoutuksesta ja noudatamme lisäksi käypähoitosuosituksia.

Käytämme fysioterapiassa hieronta ja lihaskalvokäsittelyä, kinesioteippausta, laitehoitoja ja tietysti erityisesti monipuolista liikkuvuus-, lihaskunto- sekä kehonhallinnan harjoittelua. Meillä on käytössämme monipuolinen välineistö ja voimme lähteä asiakkkaan kanssa myös kuntosalille. Kouluttaudumme koko ajan lisää jotta voimme tarjota alan uusimman tiedon ja taidon asiakkaillemme. Voit tulla fysioterapiaan myös ilman lääkärin lähetettä mutta jos sinulla on se mahdollista saada niin kela korvaa 8 euroa/60 min fysioterapiasta, lyhyemmistä ajoista hieman vähemmän. Teemme fysioterapiaa myös kotikäynneillä, esim vaikeavammaisten ja ikäihmisten fysioterapiaa teemme Limingan lisäksi myös lähikuntien alueella. Kela korvaa 12e/tunti kotikäyntinä tehdystä fysioterapista. Itse kotikäyntilisä on meillä pieni, kysy tarjousta!

Hieronta ja lihaskalvo eli fasciakäsittelyt

Hierontaa ja lihaskalvokäsittelyä meillä tekee päivittäin sekä hierojaksi opiskelleet että fysioterapeutit ja kuntohoitaja. Kaikilla on meillä hieronnasta pitkä kokemus. Joskus hieronta voi olla vain rentoutumista mutta yleensä hieronnan yhteydessä ratkotaan kehossa vastaantulevia ongelmia, se on osa asiakkaan vaivan tutkimista ja hoitoa.

Suurin osa lihaskireyksistä ja kivuista ovat lihaskalvoissa. Siksi uusimman tiedon mukaan on järkevää ja tuloksikasta hoitaa lihasten käsittelyn yhteydessä myös lihaskalvoja. Käytämme lihaskalvojen käsittelyssä käsiemme lisäksi myös lymfatouchia ja esim lihaskalvorautoja. Mietitään yhdessä mikä auttaisi juuri sinua, perinteinen klassinen hieronta, rentoutushieronta vai lihaskalvokäsittely. Tai yhdistetäänkö molempia?

Lymfaterapia

Lymfaterapian tavoitteena on ensisijaisesti poistaa turvotusta. Lymfaa tehdään käsin ja apuna on tarvittaessa lisäksi teippaus, Lymfatouch ja Ventipress-laitehoidot. Osa asiakkaista kokee lymfan myös kipua lievittävänä ja todella rentouttavana eli siinä lisää pari hyvää syytä lisää kokeilla lymfaa. Lymfassa käytetään usein myös kompressiosidoksia tehostamaan hoidon vaikuttavuutta, ne kuuluvat meillä lymfaterapian hintaan. Lymfaan voit tulla lääkärin lähetteellä ja ilman.

Akupunktio

Akupunktio voi olla osana fysioterapiaasi tai voit tulla pelkkään akupunktiohoitoon. Hoidon tavallisimpia syitä ovat lihasjännitykset, päänsäryt, olkapää-, alaselkä-, lonkka ja niskahartiaseudun kivut.

Sähkö-, ultraääni-, yhdistelmähoito, lymfatouch- ja laserhoito

Sähköhoidolla lievitetään kipua, rentoutetaan ja parannetaan kudoksen aineenvaihduntaa jolloin paraneminen edistyy. Konsultoimme tarvittaessa Reima Karsikasta joka on täällä Suomessa se mies joka todella osaa sähköllä vaivat hoitaa pois.

Laserhoidolla voidaan myös lievittää akuuttia ja kroonista kipua sekä esim lisätä arpikudoksen joustavuutta ja edistää haavan paranemista. Laser on tehokas hoitokeino esim olkapään alueen ja nilkan/kantapään kiputilojen hoidossa.

Lymfatouch hoidolla voidaan myöskin pehmittää arpia ja sen turvotusta todella tehokkaasti poistava vaikutus on suureksi avuksi esim leikkauksen jälkeen kun leikkausalueen halutaan paranevan nopeasti.

Ventipress-alipainehoidolla autetaan turvotusta poistumaan raajoista ja tämä on myös hyvin tehokkaaksi todettu ja tykätty hoitokeino. Voit tulla myös pelkkään ventipresshoitoon jolloin 30 min hoidon hinta on 20 euroa.

Vaikeavammaisten kuntoutus/fysioterapia

Vaikeavammaisten lasten ja aikuisten kuntoutusta teemme Kelan, vakuutusyhtiöiden sekä kunnan maksusitoumuksilla. Teemme kuntoutusta tiloissamme (meille pääsee myös HISSILLÄ) sekä kotikäynteinä. Henkilökuntamme on erikoistunut neurologiseen, lasten, kroonisen kivun (CRPS) sekä tuki-ja liikuntaelinongelmien kuntoutukseen. Vahvuutemme on vaikeavammaisten kuntoutuksessa pitkä kokemus, monipuolinen välineistö, jatkuva lisäkouluttautuminen juuri siihen mitä asiakkaamme tarvitsevat ja olemme hyvin joustavia hoitoaikojen ja kotikäyntien suhteen. Ja haluamme auttaa. Meillä pääset tarvittaessa myös aloittamaan kuntoutuksesi nopeasti.

Naprapatia

Naprapaattina tiloissamme toimii Niina Matturi. Soita ajanvaraus asiassa suoraan hänelle p: 0442089803

Pilates

Pilatesta parempaa kehonhallintamenetelmää saa hakea! Suomessa vielä varsin uuden harjoistusmuodon juuret ylettyvät 1900 luvun alkupuolelle kun nerokas Joseph Pilates sen loi. Todella monet ammattiurheilijat ja tanssijat ovat jo kauan käyttäneet sitä osana harjoitteluaan koska pilates lisää notkeutta, voimaa ja liikkeen hallintaa. Se on myös loistava harjoittelumuoto ihan kenen tahansa kuntoutuksessa, siihen jää koukkuun.

Järjestämme sekä ryhmä- että yksityistunteja ja pilates on yhtenä osana monien eri sairausryhmien kuntoutuksessa. Tästä hyötyy varmasti jokainen!

Vyöhyketerapia

Anneli tekee meillä vyöhyketerapiaa ja onkin siinä kokenut ammattilainen. Vyöhyketerapiaa käytetään vaikka ja mihin, ihan pienet vauvat tuodaan usein vyöhyketerapiaan esim vatsavaivojen vuoksi ja nuorille ja aikuisille sitä käytetään rentoutumisesta astman hoitoon eli käyttöaiheet ovat todella laajat. Kysy tästä lisää Annelilta.

Intialainen päänhieronta

Anneli ja Susanna tekevät meillä intialaista päänhierontaa ja tämä on myös rentoutumiseen ihan mahtava hoito. Intialainen päänhieronta yhdistetään usein 30 min hierontaan. Tässä todella hyvä lahjaidea joka sopii ihan kenelle vaan!

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus kuuluu osaksi fysioterapiaan eikä siitä silloin tarvitse erikseen maksaa. Teippausta käytetään tukemaan/aktivoimaan lihaksia sekä rentouttamaan, riippuen käyttökohteesta. Lymfassa teippaus auttaa nestettä poistumaan tehokkaammin. Kivunhoidossa teippaus on yllättävän hyvä apu. Akuutissa vammassa kinesioteippauksella voidaan myös estää turvotus ja näin nopeuttaa kudosten paranemista.

Personal Training-palvelut

Personal Trainer eli henkilökohtainen kuntovalmentaja auttaa saavuttamaan hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen elämään liittyvät tavoitteet ja haaveet. Juuri nämä henkilökohtaiset tavoitteet ovat lähtökohta, joiden tavoittamiseksi sinulle räätälöidään sopiva kunto-ohjelma ja ruokavalio.

Personal Training -palvelut on tarkoitettu kaikille iästä, kuntotasosta tai tavoitteista riippumatta. Personal Trainer toimii tsempparina projektissa ja ohjaa tekemään liikkeet teknisesti oikein ja turvallisesti. Oli tavoitteenasi sitten terveellisemmät elämäntavat, painonpudotus tai tavoitteellisempi ote urheiluharrastukseen, autan sinut alkuun sekä tsemppaan ja motivoin yhteisen matkan varrella kohti tavoitetta.

Personal Trainerin kanssa tavoitteiden saavuttaminen on huomattasti hauskempaa ja helpompaa kuin yksin.

Voit varata Susannalle ilmaisen Personal Training -tutustumiskäynnin nettiajanvarauksessa tai soittamalla numeroon 0505828887. Tutustumiskäynnillä keskustellaan tämän hetkisestä elämäntilanteestasi ja mietitään sinulle sopivat palvelut. Ostopäätöstä voit rauhassa punnita eikä tutustumiskäynti velvoita vielä mihinkään. Personal training-hinnat löytyvät hinnasto-osuudesta.