Tutustu monipuolisiin palveluihimme

Meillä on käytössä Kelan suorakorvausmenetelmä. Kela korvaa 8 euroa tunnin fysioterapiasta!

Palvelumme

Fysioterapia

Tarjoamme fysioterapiaa vauvasta vaariin. Yhdistelemällä monia eri fysioterapian keinoja saadaan tutkitusti paras hoitotulos. Käytämme fysioterapiassa hieronta ja lihaskalvokäsittelyä, laitehoitoja ja tietysti monipuolista liikkuvuus,kinesioteippausta, lihaskunto sekä kehonhallinnan harjoittelua. Meillä on käytössämme monipuolinen välineistö ja voimme lähteä asiakkkaan kanssa myös kuntosalille. Voit tulla fysioterapiaan myös ilman lääkärin lähetettä mutta jos sinulla on se mahdollista saada niin kela korvaa 8 euroa/60 min fysioterapiasta. Teemme fysioterapiaa myös kotikäynneillä .

Hieronta ja lihaskalvokäsittely

Suurin osa lihaskireyksistä ja kivuista ovat lihaskalvoissa. Siksi uusimman tiedon mukaan on järkevämpää ja tuloksikkaampaa käsitellä myös lihaskalvoja. Mietitään yhdessä mikä auttaisi juuri sinua, perinteinen klassinen hieronta vai lihaskalvokäsittely. Tai yhdistetäänkö molempia?

Lymfaterapia

Lymfaterapian tavoitteena on ensisijaisesti poistaa turvotusta. Lymfaa tehdään käsin ja apuna on tarvittaessa lisäksi teippaus, Lymfatouch ja Ventipress-laitehoidot. Osa asiakkaista kokee lymfan myös kipua lievittävänä ja todella rentouttavana eli siinä lisää pari hyvää syytä lisää kokeilla lymfaa.

Akupunktio

Akupunktio voi olla osana fysioterapiaasi tai voit tulla pelkkään akupunktiohoitoon. Hoidon tavallisimpia syitä ovat lihasjännitykset, päänsäryt, olkapää-, alaselkä-, lonkka ja niskahartiaseudun kivut.

Sähkö-, ultraääni-, yhdistelmähoito, lymfatouch- ja laserhoito

Sähköhoidolla lievitetään kipua, rentoutetaan ja parannetaan kudoksen aineenvaihduntaa jolloin paraneminen edistyy. Laserhoidolla voidaan myös lievittää akuuttia ja kroonista kipua sekä esim lisätä arpikudoksen joustavuutta ja edistää haavan paranemista. Lymfatouch hoidolla voidaan myöskin pehmittää arpia ja sen turvotusta todella tehokkaasti poistava vaikutus on suureksi avuksi esim leikkauksen jälkeen kun leikkausalueen halutaan paranevan nopeasti. Mietitään yhdessä mistä hoidoista sinä hyödyt fysioterapiassasi!

Vaikeavammaisten kuntoutus

Vaikeavammaisten kuntotusta teemme Kelan, vakuutusyhtiöiden sekä kunnan maksusitoumuksilla. Teemme kuntotusta tiloissamme (meille pääsee myös hissillä) sekä kotikäynteinä. Henkilökuntamme on erikoistunut neurologiseen, lasten sekä tuki-ja liikuntaelinongelmien kuntoutukseen.

Naprapatia

Naprapaattina tiloissamme toimii Niina Matturi. Soita ajanvaraus asiassa suoraan hänelle p: 0442089803

Pilates

Pilatesta parempaa kehonhallintamenetelmää saa hakea! Suomessa vielä varsin uuden harjoistusmuodon juuret ylettyvät 1900 luvun alkupuolelle kun nerokas Joseph Pilates sen loi. Todella monet ammattiurheilijat ja tanssijat ovat jo kauan käyttäneet sitä osana harjoitteluaan koska pilates lisää notkeutta, voimaa ja liikkeen hallintaa. Se on myös loistava harjoittelumuoto ihan kenen tahansa kuntoutuksessa, siihen jää koukkuun.

Järjestämme sekä ryhmä- että yksityistunteja, tästä hyötyy varmasti jokainen!

Vyöhyketerapia

Anneli tekee meillä vyöhyketerapiaa ja onkin siinä kokenut ammattilainen. Vyöhyketerapiaa käytetään vaikka ja mihin, ihan pienet vauvat tuodaan usein vyöhyketerapiaan esim vatsavaivojen vuoksi ja nuorille ja aikuisille sitä käytetään rentoutumisesta astman hoitoon eli käyttöaiheet ovat todella laajat. Kysy tästä lisää Annelilta.

Intialainen päänhieronta

Anneli ja Susanna tekevät meillä intialaista päänhierontaa ja tämä on myös rentoutumiseen ihan mahtava hoito. Intialainen päänhieronta yhdistetään usein 30 min hierontaan. Tässä todella hyvä lahjaidea joka sopii ihan kenelle vaan!

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus kuuluu osaksi fysioterapiaan eikä siitä silloin tarvitse erikseen maksaa. Teippausta käytetään tukemaan/aktivoimaan lihaksia sekä rentouttamaan, riippuen käyttökohteesta. Lymfassa teippaus auttaa nestettä poistumaan tehokkaammin. Kivunhoidossa teippaus on yllättävän hyvä apu. Akuutissa vammassa kinesioteippauksella voidaan myös estää turvotus ja näin nopeuttaa kudosten paranemista.